Skisenteret

Utbyggingen av Stavadalen skisenter startet opp i 2001. Få eller ingen kunne vel drømme om at det skulle bli skisenter i Stavadalen.
Men nå er vi inne i den 13 sesongen.

Det har vist seg at behovet for uteaktivitet er til stede. Alltid spennende det når man starter opp noe nytt. Trafikken viser seg å være økende i skisenteret, noe som for oss er vesentlig. Veldig hyggelig med alle nye ansikt som til stadighet dukker opp og ikke minst alle dere trofaste gjestene våre!Vi har laget ny lekeplass ved campingen. Der kan de minste huske, klatre, slynge seg, sparke ball, skli eller leke i den store sandkassa. En stor traktor er også på plass der. Vi planlegger også lys i familieparken så vi kan komme i gang med noe kveldskjøring til vinteren. Vi gleder oss til en ny sesong, måtte den bare bli snørik!

Info om anlegget:
Stavadalen skisenter har et eget familieanlegg som passer alle alder. Her er det ny heis og det ligger lunt og solrikt til i nærheten av Makalausbua. Dette anlegget har 3 nedfarter. Det anlegget som ligger på øversiden er 1 km lang og har 5 nedfarter.
Side 1 av 3
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 2 av 3
 
 
 
 
 
 
 
 
Side 3 av 3